Категорії
Різне

Біблійні вірші про кохання, шлюб і взаєминах

Біблійні вірші про кохання: Якщо ви шукаєте керівництво і натхнення в питаннях любові, наша добірка цих прекрасних біблійних віршів про любов нагадає вам про дивовижну зв’язок між двома серцями. Ми перерахували популярні місця Писання про любов і деякі цитати з Біблії про шлюб, довірі і взаєминах, які допоможуть вам насолоджуватися особистим життям. Любов, яку Бог показав нам, нам заповідано проявляти один до одного. Якщо ви прочитаєте цю цитату з Біблії про любов, яку ми привели нижче, ви зрозумієте важливість любові до Бога та інших людей. Ідіть вперед і черпайте натхнення, щоб любити один одного, любити своїх ворогів і ближніх і покладатися на Божу любов.

Біблійні вірші про кохання

“Любов ніколи не підводить” (1–Коринтян 13:8).

“Ненависть розпалює конфлікт, але любов покриває всі образи”. – Приповісті 10:12

“Бог вилив Свою любов у наші серця”. – Римлян 5:5

“Насамперед, глибоко любіть один одного, бо любов покриває безліч гріхів”. – 1 Петра 4:8

“Любов повинна бути щирою. Ненавидьте те, що є злом; чіпляйтеся за те, що є добром” –Римлян 12:9

“Але я кажу вам, тим, хто: любіть ворогів ваших, добро робіть тим, хто ненавидить вас” (Лука 6:27).

“Нікому нічого не винні, окрім як любити один одного, бо любить іншого, виконав закон” (Римлян 13:8).

“І поверх всіх цих чеснот зодягніться в любов, яка з’єднує їх у цілковитій єдності”. – Колосян 3:14

“Заповідь” Люби свого ближнього, як самого себе” (Левит 19:18).

“Улюблені, будемо любити один одного, бо любов від Бога, і всякий люблячий породжений від Бога й знає Бога” (1 Івана 4:7).

“Я знайшов того, кого любить душа моя”. – Пісня Пісень Соломона 3:4

“Я зберігаю тебе в своєму серці, бо ми розділили разом Божі благословення”. – Филип’ян 1:7

“Нікому нічого не винні, окрім як любити один одного, бо любить іншого, виконав закон” (Римлян 13:8).

“Друг любить за всякого часу”. – Притчі 17:17

“Я належу моєму коханому, і мій коханий належить мені”. – Пісня Пісень Соломона 2:16

“Любіть вчора, сьогодні і навіки”. – Єремія 31:3

Біблійні вірші про кохання і шлюб

Шлюб – це поєднання кохання, обіцянки, довіри, вдячності, віри, прийняття і багато чого іншого. Коли мова заходить про любов і шлюб, в Біблії багато натхнення для опису цього прекрасного союзу. У ньому багато історій про кохання сильних парах, за якими ми повинні стежити і вчитися на прикладі їх життя того, як пристрасно люблять один одного, ніколи не розлучаючись. Будучи християнином, ви знаєте, що Він любить нас, Він наказав вам беззастережно любити один одного і в самий важкий час. Ось кілька біблійних цитат про кохання і шлюб, які ви можете використовувати на своєму весіллі, річниці, в день Святого Валентина або в вашому повсякденному романі.

“Отже, що Бог з’єднав воєдино, та ніхто не розлучає” (Марка 10:9).

“Для чоловіків це означає любити своїх дружин так, як Христос полюбив церкву. Він віддав Своє життя за неї”. – Ефесян 5:25

“Проте кожен з вас також повинен любити свою дружину, як самого себе, а дружина повинна поважати свого чоловіка”. – Ефесян 5:33

“І вона стала його дружиною, і він полюбив її”. – Буття 24:64

“Тоді Господь Бог сказав:” не добре, щоб чоловік був один; Я зроблю йому помічника, гідного його”.” –Буття 2:18

“Нехай Господь направить ваші серця до Божої любові і стійкості Христа” (2 Солунян 3:5).

“Нехай Господь зробить так, щоб ваша любов зростала і переполнялась один до одного і до всіх інших, точно так само, як наша любов до вас” -1 Солунян 3:12

“Хто може знайти прекрасну дружину? Вона набагато дорожче дорогоцінних каменів. Серце її чоловіка довіряє їй, і у нього не буде нестачі в придбанні”. – Притчі 31:10 11

“Тому залишить людина батька свого і мати свою і міцно пристане до дружини своєї, і стануть вони одним тілом” (Буття 2:24).

“Будьте добрі один до одного, милостиві, прощаючи один одному, як і Бог через Христа вам простив” –Ефесян 4:32).

“Точно так ж ви, чоловіки, повинні надавати повагу своїм дружинам. Ставтеся до своєї дружини з розумінням, поки ви живете разом. Вона може бути слабкіше вас, але вона ваш рівний партнер в Божий дар нового життя. Ставтеся до неї як личить, щоб вашим молитвам не було перешкод” -1 Петра 3: 7

  Більше 100 побажань щодо просування – привітання з рекламними повідомленнями

Біблійні вірші про любов і довіру

Як християни, ми повинні вірити, що Бог направить нас на нашому шляху через любов і життя. Ці біблійні вірші про любов і довіру нагадують нам, що віра в Бога – це прекрасно. Але іноді не завжди легко довіряти Богу. Іноді ми стикаємося з багатьма труднощами в нашому житті. Але ми все одно повинні довіряти Його процесу і молитися про Його керівництві. Ознайомтеся з цими біблійними віршами про любов і довіру, якщо вам потрібно нагадування про Божої мудрості.

“Любов не знаходить задоволення у злі, а радіє істині. Вона завжди захищає, завжди довіряє, завжди сподівається, завжди упирається”. – Коринтян 13:6-7

“Будьте віддані один одному в любові. Шануйте один одного вище самих себе”. – Римлян 12:10

“Нехай любов і вірність ніколи не покидають тебе; Пов’яжи їх собі на шию, напиши їх на таблиці серця свого. Тоді ти завоюєш прихильність і добре ім’я в очах Бога і людей”. – Приповісті 3:34

“І тепер залишаються ці три: віра, надія і любов. Але найбільша з них – любов” (1-Коринтян 13:13

“Нехай ранок принесе мені вість про твою незмінною любові, бо я довіряю тобі. Вкажи мені шлях, яким я повинен йти, бо тобі я довіряю своє життя”. – Псалом 143:8

“Ось чого вимагає від вас Господь: чиніть справедливість, любите доброту і смиренно ходіть перед вашим Богом”. – Михей 6:8

“Багато води не можуть погасити любов; річки не можуть змити її” –Пісня Пісень Соломона 8:7

“У любові немає страху. Але досконала любов проганяє страх геть, бо страх пов’язаний з покаранням. Той, хто боїться, не став досконалим в любові. Ми любимо, бо Він перший нас полюбив” (1 Івана 4:18 19).

Біблійні вірші про божу любов

Божа любов – це така неймовірна любов. Він хоче, щоб ми випробували це небесне почуття любові, милосердя і співчуття не тільки від Нього, але й від оточуючих нас людей. Він направляє нас виявляти любов до інших. Божу безумовну любов не завжди легко зрозуміти. Вона проявляється в дрібницях, але по-крупному. Ці біблійні вірші про Божу любов нагадують нам, що Він завжди готовий допомогти вам, коли б ви не попросили про це.

  Повідомлення з вибаченнями для сестри – цитати з вибаченнями

“Ми любимо, бо Він перший нас полюбив” (1 Івана 4:19).

“Хто не любить, той не пізнав Бога, тому що Бог є любов” (1 Івана 4:8).

“Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне” –Івана 3: 16).

“Але Бог виявляє Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками” –Римлян 5:8).

“Господь з’явився йому здалеку. Я полюбив тебе вічною любов’ю; тому я зберіг свою вірність тобі”. – Єремія 31:3

“Хто відлучить нас від любові Христової? Чи недоля, чи утиск, чи переслідування, чи голод, чи нагота, чи небезпека, чи меч?” – Римлян 8:35

“І ходіть у любові, як і Христос полюбив нас і віддав Себе за нас на благоуханное приношення і жертву Богу” –Ефесян 5:2).

“Благодать Господа нашого переповнила мене вірою і любов’ю, які у Христі Ісусі” (1 Тимофія 1:14).

“Із того ми пізнаємо любов, що Він поклав своє життя за нас, і ми повинні покласти свої життя за братів” -1 Івана 3:16).

Легко відчути себе демотивированным, коли мова заходить про вашу віру. Ці вірші з Біблії про кохання, шлюб, взаєминах, довірі і безумовної любові Бога допоможуть вам відчути мотивацію, і це може підняти вас. Ознайомтеся з цими мотивуючими і надихаючими віршами про кохання, щоб зміцнити ваші відносини. Давайте поставимо Бога на перше місце і будемо шукати Його благословень. Прочитайте ці вірші про кохання, щоб отримати натхнення і мотивацію у найважчий час, коли доводиться сліпо покладатися на Нього. Коли ви стикаєтеся з якою-небудь важкою ситуацією, ці вірші з Біблії можуть мотивувати вас в найкоротші терміни. Це допоможе вам бути залежними від Бога і просити Його про керівництві. Якщо ви шукаєте Божої любові, ці біблійні вірші можуть нагадати вам про вашу любов і цілі у ваших стосунках.