Категорії
Різне

Цитати, повідомлення та побажання з днем всіх святих

З Днем всіх душ: День всіх душ зазвичай відзначається 2 листопада кожного року. Це день молитви і поминання всіх померлих душ. Ми всі втратили когось на смерть, і це прекрасна подія може стати прекрасним днем для проведення молитов і свята в пам’ять про всіх померлих. Прокрутіть вниз, щоб поглянути на нашу добірку гарних послань до Дня поминання покійних! Зробіть цей день пам’яті особливим, написавши щирі слова!

Вітання з днем всіх душ

З Днем Всіх душ! Нехай Господь дарує вашим близьким світ, оскільки їх більше немає серед нас.

З Днем всіх душ. Можливо, втрачених більше немає з нами, але спогади назавжди збережуть їх живими.

Ми молимося, щоб душі наших близьких, які залишили нас у самі невдалі часи, мирно спочивали на небесах! Всіх з Днем поминання покійних!

В цей день я молюся, щоб всі пішли близькі були благословенні Божою милістю на небесах. Посилаю їм свої теплі побажання і добрі думки. З днем всіх душ.

Це день, коли потрібно поділитися хорошими спогадами з тими, кого більше немає серед нас. Нехай Бог змилується над ними і збереже їх на найвищому місці на небесах. З Днем всіх душ!

Прощатися ніколи не буває легко, але ми не можемо за когось триматися. Бажаю всім щасливого дня всіх душ!

Давайте помолимось за вічні благословення і мир наших близьких, які пішли у свою подорож на Небеса! Нехай Бог благословить всіх нас в цей День поминання покійних 🙏

Спогад про смерть болісно, але це початок нового, прекрасного подорожі. Посилаю молитви коханою на небесах.

Бажаю всім дня, наповненого вірою. Ми сподіваємося, що коли-небудь у нас буде прекрасна загробне життя.

Смерть – це всього лише останній і довгий сон. Ми сподіваємося, що це будуть казкові ворота в рай для всіх!

Сліди зникнуть з лиця землі після того, як хтось помре, але його добра воля завжди буде з ним. Поширте цю добру думку з нагоди Дня всіх святих!

Прощатися з улюбленими назавжди важко, але молитися за їх пішли душі легко і заспокійливо. Бажаю всім щасливого Дня всіх душ у 2025 році!

Проповідуйте любов і мир навіть у загробному житті. Нехай всі наші близькі відчують наші молитви і любов на небесах у цей День Всіх Душ.

Смерть приходить, коли найменше очікуєш. Сподіваюся, ми встигнемо зробити все, що захочемо, перш ніж обіймемо смерть. З Днем всіх душ.

Спогади про минулі душах завжди буде в наших серцях. У цьому сенсі вони безсмертні. З Днем всіх душ.

Бажаю вам щасливого Дня всіх душ. Нехай подорож до смерті і після смерті буде для нас мирним досвідом.

В цей день я сподіваюся, що ваш пішов коханий чоловік буде в мирі та щасті. З Днем всіх душ 2025 року!

Послання до дня всіх святих для пішли близьких

Нехай померлі душі покояться в обіймах Господа і благослови їх вічним щастям.

Нехай Господь благословить вас вічним миром, і нехай світло засяє над ним. Посилаю всю мою любов, в ім’я Ісуса. Амінь.

Хай Бог почує наші молитви за всіх тих людей, яких ми згадуємо цей день, і виконає всі наші молитви за них. Всіх з Днем поминання покійних.

Спогад про тебе завжди викликає посмішку на моєму обличчі. В цей День поминання покійних я молюся за твою мирну загробне життя і за те, щоб ми возз’єдналися на небесах.

В твоє відсутність любов, яку ми розділили, додає мені сил. У День поминання покійних я згадую прекрасні роки, які ми провели разом. Сподіваюся, ми зустрінемося на небесах.

Дорогі мама / тато, я ніколи не забуду вашу любов і мудрість. Життя може продовжуватися, але ваші спогади і спадщина буде жити в моєму серці. Будьте спокійні.

День поминання покійних нагадує мені про тебе, старий. Хоча тебе тут більше немає, наша зв’язок залишається непорушною. Ти завжди будеш в моїх думках.

Дорогі бабуся і дідусь, ваші історії, прив’язаність і любов до цих пір озиваються луною в моєму серці. У День поминання покійних я молюся, щоб ви знайшли вічний спокій в раю.

Молитва в день всіх душ близьких

Молимося за близьких, яких ми втратили в цей День поминання покійних! Нехай їхні душі назавжди піднесуться на Небеса для вічного світу!

Дорогий Боже, ми благаємо Тебе в цей особливий день зглянутися над душами, котрі пішли з життя. Будь ласка, даруй їм прощення за свої гріхи.

Мої сердечні побажання в День всіх святих всім моїм близьким. Я сподіваюся, що одного разу ми возз’єднаємося. Вітання з Днем всіх святих.

Давайте пошлемо нашу любов та побажання нашим близьким, яких більше немає з нами. Нехай їх оточують мир і щастя. Всіх з Днем поминання покійних.

Нехай Господь дарує нашим близьким вічний спокій. Бажаю вам щасливого дня душі.

Теплі побажання всім моїм близьким. Давайте помолимось за всі ці пішли душі, за їх спокій 🙏🙏

Нехай вони завжди будуть в наших серцях і пам’яті, незалежно від того, як далеко ви знаходитесь. Бажаю вам щасливого Дня всіх душ.

Втрата коханої людини – саме важке почуття. В цей День поминання покійних я молюся за пішли душі наших близьких.

Вітаю себе з днем душі

Розмірковуючи про своє минуле і шляху, який привів мене сюди, я бажаю собі осмисленого і мирного Дня всіх душ.

Нехай цей День поминання покійних нагадає мені про підготовку моєї душі до подорожі у вічність. “Хвали Господа, душа моя; все моє сокровенне істота, хвали Його святе ім’я”. – Псалом 103:1

Сьогодні я прошу Бога змилуватися наді мною, пробачити мене за мої провини і направити мене по шляху світла. Вітаю мене з Днем всіх душ.

Бажаю собі щасливого дня душі. Нехай сьогоднішній день стане нагадуванням про зростання і любові, які я відчував впродовж багатьох років.

Нехай я знайду розраду в своїх спогадах, извлеку уроки зі свого досвіду і буду сподіватися на Божу милість. Вітаю мене з Днем всіх душ.

Цитати на день всіх святих для одного

Бажаю моєму дорогому другові дуже щасливого Дня всіх душ. Давайте зробимо цей день особливим, згадуючи і молимося за наших друзів, які близькі нашому серцю.

Теплі побажання в день всіх душ. В цей день я молюся, щоб вас завжди благословляли добрі душі.

Нехай ви тут не для того, щоб створювати спогади, але ви завжди в наших спогадах. З Днем всіх душ 2025 року.

Ваші спогади будуть підтримувати в вас життя, де б ви не знаходилися. Бажаю вам благословенного дня душі.

Послання до дня всіх душ

Теплі побажання всім з Днем всіх душ! Сподіваємося, що всі наші пішли близькі завжди щасливі, де б вони не були.

Господь, ми просимо твого розради і сили, коли згадуємо тих, кого втратили. Нехай їх спогади принесуть нам утіху, і ми будемо впевнені в їх місці на небесах.

Словами не описати горе від втрати близької людини. Нехай цей День поминання покійних стане часом згадати і помолитися за душі прекрасні, які ми втратили в минулому.

Це день, коли ми можемо піднести наші особливі молитви за тих, кого більше немає з нами. Нехай ви все спочиває з миром на іншій стороні.

Давайте помолимося про світ померлих душ з нагоди ‘Дня всіх душ’. Нехай Бог благословить їх миром і любов’ю у цьому вічному подорожі.

З цієї нагоди ‘Дня всіх душ’ я сподіваюся, що всі наші пішли близькі будуть прощені і благословенні Всемогутнім Богом.

Одного разу ми приєднаємося до нашим коханим на іншій стороні, але ми сподіваємося, що в той день страх не увійде в наші серця. Переможете страх смерті любов’ю. З Днем всіх душ.

Бог забирає наших близьких, тому що він хотів прикрасити свій небесний сад найпрекраснішими душами. Бажаю всім теплого дня для всіх душ.

Коли ви будете носити любов до Бога у своєму серці і навчитеся жити за Його правилами, страх смерті зникне. Всім щасливого Дня душі!

Підпис до дня всіх душ

Шануємо наших втрачених близьких в цей День поминання покійних!

Нехай душі покійних спочивають з миром у цей День поминання покійних 🙏🙏

Згадуючи близьких, які покинули нас у цей День Поминання покійних!

Хай він простить усі гріхи. Ми любимо вас, і ми возз’єднаємося на Небесах.

Ті, кого ми втратили, втрачено не назавжди. Нехай ми зустрінемо їх душі у загробному житті.

Згадуючи тих, хто продовжує жити в наших серцях. Бажаю вам мирного подорожі у вічність.

Сьогодні день пам’яті цих прекрасних душ. Давайте не будемо забувати про жертву, яку вони принесли заради нас.

В цей День поминання покійних ми згадуємо втрачені душі, які любили, і молимося за їх небесний спокій.

В цей День поминання покійних ми вшановуємо чудові душі, які ми втратили в нещасливі часи!

З Днем всіх померлих! Ми пам’ятаємо всі померлі душі і сподіваємося, що вони спочивають з миром вічно.

Цитати на день всіх душ

“У глибині душі ми завжди шукаємо наших померлих близьких”. – Муния Кхан

“Життя – лише тінь смерті, а пішли душі – лише тіні живих”. – Томас Браун

“Життя мертвих відбита в пам’яті живих”. – Marcus Tullius Cicero

“Той, хто пішов, і ми дбайливо зберігаємо його пам’ять, перебуває з нами, більш могутній, більше того, більш справжнє, ніж жива людина”. – Антуан де Сент-Екзюпері

“Прощання бувають тільки для тих, хто любить очима. Тому що для тих, хто любить серцем і душею, не існує такої речі, як розлука”. – Румі

“Коли хтось, кого ти любиш, стає спогадом, спогад стає скарбом”. – Невідомо

“Він помер у той день, тому що його тіло зробило свою службу. Його душа зробила те, для чого прийшла, то дізналася, чому повинна була навчитися, а потім була вільна піти”. – Гарт Стейн

“Насправді ніхто не вмирає, доки не зникне брижі, яку вони викликають в світі”. – Террі Пратчетт

“Коли ти народився, ти плакав, і світ радів. Проживи життя так, щоб, коли ти помреш, світ плакав, а ти радів”. – Прислів’я корінних американців

Цитати з біблії на день всіх душ

“Моя плоть і моє серце можуть ослабнути, але Бог – сила мого серця і моя доля навіки”. – Псалом 73:26

“Якщо ми живемо, ми живемо для Господа; і коли ми вмираємо, ми вмираємо для Господа. Отже, будемо ми жити або помремо, ми належимо Господу” –Римлян 14:8

“Воістину, моя душа знаходить спокій у Бозі; моє порятунок виходить від Нього” –Псалом 62:1).

“Але якщо звідти ти будеш шукати Господа, Бога твого, ти знайдеш його, якщо будете шукати його всім серцем твоїм і всією душею твоєю” (Повторення закону 4:29).

“Хвали Господа, душа моя; все моє сокровенне істота, хвали Його святе ім’я” (Псалом 103:1).

“Ви чули, як я вам сказав: ‘Я йду і прийду до вас”. Якби ви любили Мене, ви б зраділи, бо Я йду до Отця, бо Батько більше Мене” –Івана 14:28

“Дорогий друже, я молюся, щоб ти був у доброму здоров’ї і щоб все у тебе було добре, так само як і твоя душа досягає успіху” -3 Іоанна 1:2).

“Він зітре кожну сльозу з їхніх очей. Не буде більше ні смерті, ні скорботи, ні плачу, ні болю, бо колишній порядок речей зник”. – Об’явлення 21:4

“Бідняк помер, і ангели віднесли його до Авраама. Багач теж помер і був похований”. – Луки 16:22

“Кожен, хто бачить Сина і вірує в нього, може мати життя вічне, і Я воскрешу його останнього дня” (Іоана 6:37). 40

“Закон Господній-досконалий і освіжає душу. Статути Господні заслуговують довіри і роблять мудрим просте” –Псалом 19:7

“Тоді порох повернеться у землю, яким він був, а дух повернеться до Бога, який дав його” –Екклезіаста 12:7

Смерть – це початок повного пригод подорожі, але люди часто ставляться до неї з сумом. Загублені люди завжди у наших спогадах, і цей День всіх душ – значимий привід вшанувати їх пам’ять. Це день молитви та вшанування пам’яті за душі тих, хто помер, так що може бути прекрасніше згадувати про них за допомогою серцевих слів та побажань! Ми сподіваємося, що наші змістовні послання до Дня всіх святих допоможуть вам вшанувати пам’ять покійної душі, а також відвідати кладовища, покуштувати особливі страви і помолитися за прекрасні душі покійних. Розмістіть ці повідомлення в соціальних мережах або відправте їх людині, яка втратила когось на смерть. Тому що Альбус Дамблдор уже сказав: “врешті-решт, для добре організованого розуму смерть – лише наступне велике пригода”.