Категорії
Новий рік

Понад 100 релігійних новорічних побажань і молитов

Релігійні новорічні побажання: Це початок ще одного нового року та чудовий привід провести час з друзями та родиною. Ви можете надати йому релігійний сенс, якщо побажаєте своїм близьким кілька духовних слів. Побажати комусь щасливого нового року релігійним способом іноді стає для нас важким справою. Ви можете привітати оточуючих вас людей, відправивши ці релігійні новорічні послання. Зараз саме час бути на зв’язку з оточуючими нас людьми. Тут ми пропонуємо вам чудовий список духовних новорічних побажань для ваших близьких. Ви можете використовувати ці релігійні новорічні привітання, щоб зробити новий рік більш релігійним і значущим.

Релігійні новорічні побажання

З Новим роком! Нехай Бог береже вас і вашу родину щасливими і здоровими протягом всього року.

Нехай Господь виконає всі ваші новорічні побажання. З новим роком вас. Бажаю вам благословенного року.

Нехай Божа присутність ніколи не покидає ваше серце. Нехай Господь дарує вам Свою благодать і силу На кожну нову главу свого життя. З Новим роком!

Я молюся і сподіваюся, що цей рік принесе вам мир, успіх і любов. З новим роком!

Нехай Його любов береже вас щасливими і здоровими в цьому новому році. Нехай Бог завжди живе у вашому серці.

Я молюся, щоб благословення боже вилилися на кожен аспект вашого життя. Хай благословить вас Бог. Нехай наступаючий рік буде блаженним для тебе, Ісус Христос.

Насолоджуйтесь кожним днем нового року і шукайте благословення у Бога. З Новим 2025 роком.

Дорогий друже, я бажаю тобі веселого і безтурботного відпочинку. Нехай Ісус дарує вам мир і відповість на всі ваші молитви!

Я молюся і сподіваюся, що Бог виконає всі ваші бажання в цьому новому році. З Новим 2025 роком!

Всіх з новим роком. Слава Богу на висоті небесах і світ нам на землі.

Я бажаю, щоб Бог обсипав тебе Своїми незліченними благословення протягом усього року. З новим роком, друже.

Нехай благословення боже зостануться з вами до останнього дня року. З новим роком.

Єдине, що нас підтримує, – це вічна віра в Бога. З Новим роком! Бажаю вам знову знайденої надії в цей перший день року. Ісус Христос!

Нехай цей новий рік принесе мир вам і вашій родині. З новим роком вас і ваших близьких.

Молюся, щоб у вас і вашої родини був блаженний новий рік. З новим роком вас.

Нехай ви і ваша сім’я будете благословенні ще одним роком, сповненим щастя і сміху. Бажаю вам прекрасного року.

З Новим роком! Дай Бог вам щастя і здоров’я.

Новий рік – це прекрасна можливість отримати Боже благословення і прощення. З новим роком!

Новорічні побажання і молитви

Це життя без Бога нещасна, і ми повинні бути вдячні за кожну мить цього життя. З Новим роком!

Моліться, щоб цей рік приніс вам щастя, радість, благословення і самореалізацію так, як ваше серце ніколи не міг собі уявити! З Новим роком вас!

Нехай збудуться всі ваші мрії про новому році! Молимося, щоб наступний рік приніс вам і вашим близьким багато радості і сміху! З Новим роком!

Бажаю тобі чудового нового року, дорога. Нехай ти завжди будеш благословенна в ім’я Господа всіх небес і землі.

З Новим роком вас! Оскільки ми зібралися сьогодні, щоб відсвяткувати доброту Божу, молячись про те, щоб ви отримали натхнення творити і стати краще!

Хай буде з вами Бог всій всесвіту. Я молюся, щоб Він привів вас до неймовірного успіху і привів вас туди, про можливість чого ви і не мріяли.

Ви можете бути впевнені, що Божий план для вас найкращий. Нехай за Його милості здійсняться ваші великі мрії. Я бажаю вам щасливого нового року.

Християнські новорічні побажання

Я бажаю вам благословенного нового року, наповненого відданістю, співчуттям і відкупленням. З новим 2025 роком.

Поки ви вірите в нашого Господа і Спасителя, Ісуса Христа, і прямуєте по Його стопах. Ніщо не зможе перешкодити вам здійснити ваші мрії. З новим роком.

Нехай боже благословення виллються на вас і дарують вам процвітаючий, здоровий і приємний новий рік. З новим роком вас і вашу родину!

З Новим роком! Нехай наступаючий рік буде наповнений радістю і щастям, і нехай ви відчуєте, що вас оточує любов небес.

Моліться Богу про щасливе і процвітаючому році, повному можливостей і сил! Посилаю вам свої новорічні вітання!

Нехай ваша віра принесе вам мир у новому році! З новим роком!

Я бажаю вам дуже щасливого нового року в ім’я Отця, Сина і Святого Духа!

Це новий рік. Алілуя! Я бажаю вам великих благословень в наступаючому році. Вітаю з новим роком!

Моліться Господу Ісусу Христу і вірте мені, коли я кажу, що всі ваші торішні розчарування перетворяться в нові можливості в наступному році! З новим роком!

Не стримуйте свою хвалу Богові. Довірте Йому свої майбутні починання, і ви не пошкодуєте. З Новим роком вас!

Релігійні новорічні побажання для друзів і сім’ї

Посилаю тобі Боже благословення у новому році. Щасливого нового року, один.

З новим роком. Я сподіваюся, що Бог благословить вас і вашу родину радістю і здоров’ям протягом усього року.

Нехай Бог завжди наставляє вас на правильний шлях і зберігає вас щасливими назавжди. Спасибі вам за те, що ви були самим підтримує другом протягом останніх років. Нехай Господь завжди зберігає нашу зв’язок міцною. З новим роком.

У цьому новому році я молюся тільки про щастя і світі для нашої сім’ї. Я бажаю вам щасливого нового року.

Нехай Бог направить вас всіх по шляху, який принесе вам нескінченну радість. Хай Бог збереже нашу дружбу назавжди. З Новим роком, друзі!

Нехай наступаючий рік не принесе вам нічого, крім успіху і слави. Ви повинні вірити, що у Бога є чудовий план для вас в цьому році. З Новим роком, друже!

Спасибі тобі за те, що був поруч зі мною, коли я потребував тобі найбільше. Ти друг, якого кожен хоче мати. Нехай Бог виконає всі твої молитви в цьому році. З новим роком.

Я молюся, щоб у новому році у тебе було все найпрекрасніше. Зберігай свою віру в Бога; у Нього є кращий план для тебе в цьому році. З новим роком, друже.

У цьому новому році я посилаю вам всю свою любов і молитви. Одне з найбільших Божих благословень – це дар нового року. Я сподіваюся, що новий рік принесе вам щастя.

Залиште всі свої гріхи позаду в новому році, моліть про прощення і продовжуйте йти по шляху віри. Вітаю своїх друзів і родину з Новим роком!

Моєї прекрасної сім’ї я бажаю щасливого нового року! Продовжуйте вірити в Бога; Він вбереже нас від будь-якої шкоди і небезпеки в наступному році.

Релігійні новорічні побажання для нього

Нехай Бог завжди захищає тебе від усякого зла і благословляє тебе сьогодні і навіки. З новим роком, кохана.

Любов моя, вір у Бога. У наступному році Він принесе нам тільки хороше. З Новим роком!

Я молюся Богу, щоб Він завжди тримав нас разом. Я відчуваю себе такою щасливою, що у мене є такий турботливий чоловік, як ти. Я з нетерпінням чекаю можливості провести з тобою чудовий новий рік.

Нехай Він завжди буде з вами, добрі чи погані часи. Бажаю вам всього найкращого і щасливого нового 2025 року.

Завдяки тобі кожен день здається, що я перебуваю у сні. Нехай Бог благословить мене провести з тобою більше романтичного часу в цьому новому році. З новим роком, кохана.

Ти навіть не уявляєш, як багато ти для мене значиш. Нехай Бог забезпечить тобі успіх і щастя протягом усього року. З новим роком, дорога. Вдалого тобі року!

Моя дорога, я бажаю тобі щасливого нового року. Я молюся, щоб Бог обсипав тебе Своїми нескінченними благословення протягом наступного року.

Я вірю в Бога, я вірю в нашу любов. Для нас новий рік буде сповнений радості.

Релігійні новорічні побажання для неї

Почніть новий рік і подякуйте Його за всі благословення. Насолоджуйтесь новим роком. З новим роком, кохана.

Залиш минуле і прийми цей новий рік як ще один шанс. Нехай Бог допоможе тобі на кожному етапі твоєму житті. З новим роком, дорога.

Я думаю, що в цьому новому році Бог благословить нас зростаючої любов’ю і нескінченним щастям. Моя дорога, я бажаю тобі щасливого нового року.

Ніколи не здайтеся; Бог спостерігає за вами; ви здатні досягти чого завгодно. З Новим роком!

Коли в тебе є віра в Бога, ти вже переможець у будь-якій ситуації. З новим роком найкрасивішу дівчину в світі. Вдалого року, кохана.

Нехай зв’язок між вами і Богом стане ще міцнішою в цьому році. Я молюся, щоб моя дівчинка отримала в цьому новому році все, чого бажає її серце. З новим роком, любов моя.

Ви – самі чудові благословення, які я коли-небудь отримував. Кожен день я дякую Богові за те, що він благословив мене вами. З Новим роком!

Твоя любов, поряд з моєю довірою до Бога, додає мені впевненості в настання нового року! З Новим роком, дорога.

Біблійні новорічні побажання

“Але ті, хто сподівається на Господа, оновлять свої сили. Вони будуть літати на крилах, як орли; вони будуть бігти і не потомляться, вони будуть ходити і не ослабнуть”. – Ісая 40:31

“Нехай буде благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа! По великій милості Він дав нам нове народження. Ви заново народилися до живої надії через воскресіння Ісуса Христа з мертвих” -1 Петра 1:3).

“Але блаженний той, хто уповає на Господа, чия впевненість в Ньому” –Єремія 17:7

“Будь сильним і мужнім. Не бійся й не лякайся з-за них, бо Господь, Бог твій, іде з тобою; він ніколи не залишить тебе й не покриє тебе”. – Повторення закону 31:6

“Нехай Він сповнить тобі бажання твого серця і здійснить усі твої плани”. – Псалом 20:4

“Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Який поблагословив нас у Христі поблагословив усяким благословенням духовним у небесах” – Ефесян 1:3

“Ти увенчиваешь рік своєю щедрістю, і твої вози переповнюються достатком”. – Псалом 65:11

“Звичайно, віддана любов Господа не закінчилася; звичайно, Боже співчуття не вичерпалося! Вони оновлюються щоранку. Велика ваша вірність”. – Плач 3:22 23

“Дякуйте богу небесному, бо Його непохитна любов пробуває вовіки”. – Псалом 136:26

“Блаженна людина, що залишається непохитним у випробуванні, бо, витримавши випробування, він дістане вінця життя, якого Бог обіцяв тим, хто любить Його” –Якова 1:12

“Всякий добрий і досконалий дар сходить згори від Отця небесних світил, Який не змінюється, як рухомі тіні”. – Якова 1:17

“Я знаю плани, які я маю на увазі для вас, – проголошує Господь; це плани світу, а не катастрофи, щоб дати вам майбутнє, повне надії”. – Єремія 29: 11

“Дякуйте Господу, і Він виконає бажання вашого серця” (Псалом 37:4).

“Завдяки великій любові Господа ми не знищені, бо Його співчуття ніколи не вичерпується. Нове воно кожного ранку, велика ваша вірність”. – Плач 3:22 24

Релігійні новорічні цитати

“Рішення перше: я буду жити для Бога. Рішення друге: якщо ніхто інший цього не зробить, я все одно буду”. – Джонатан Едвардс

“Перебуваючи у Христі, можна безпечно забути минуле; можна бути впевненим у майбутньому; можна бути старанним в сьогоденні”. – Олександр МакЛарен

“Єдиний спосіб позбутися від свого минулого – створити з нього майбутнє. Бог нічого не упустить”. – Філліпс Брукс

“Напиши у своєму серці, що кожен день – найкращий у році”. – Ральф Уолдо Емерсон

“Нехай ваші майбутні дні будуть краще, ніж дні минулі. Бажаю вам всього найкращого від Бога в новому році”. – Тоні Еванс

“І все ж Ісус навчав, що більш благословенне віддавати, ніж отримувати, і частиною дорослішання є навчання мистецтву віддавати”. – Miroslav Volf

“Є молитви, в яких ми дякуємо Богові за всі благословення, які у нас є, включаючи нашу свободу поклонятися, коли і де ми хочемо, дякувати Богові за те, що він дозволяє нам любити, піклуватися і, в свою чергу, бути коханими іншими “. – Байрон Пульсифер

“Можливо, в цьому році нам слід пройтися по кімнатах нашого життя, вишукуючи не недоліки, а потенціал”. – Еллен Гудман

“Тому, якщо хто-небудь перебуває у Христі, він є новим творінням. Старе минуло, ось прийшла нова”. – 2 Коринтян 5:17

“Де б ви не були, будьте там усім. Живіть на повну силу, в кожній ситуації, яку ви вважаєте волею Божою”. – Джим Елліот

“Будьте в стані війни зі своїми вадами, в мирі зі своїми сусідами, і нехай кожен новий рік робить вас краще”. – Бенджамін Франклін

“Слава Богу на висоті небесах, Який людині Сина Свого дав; В той час як ангели співають з ніжним веселощами, Радісний новий рік для всієї землі”. – Мартін Лютер

“Віра передбачає довіру до майбутніх заповіти Бога і сподівання на їх виконання”. Р. К. Спроул

“Давайте проведемо один повторний рік: закріпимо себе за Божою благодаттю”. – Чак Суиндолл

“Це одне просте дію – починати кожен день з Богом – наставляє кожен день на шлях мудрості”. – Елізабет Джордж

“Ми найбільше щасливі, коли насолоджуємося Богом і виконуємо Його призначення в нашому житті”. – Ненсі ДеМосс Вольгемут

Духовне новорічне послання для членів церкви/пастору

Алілуя! Я молюся, щоб ваша віра стала джерелом сили і розради для вас у наступаючому році. Чудового Нового року!

Шлю вам найкращі побажання в новому році. Давайте зупинимося на хвильку, щоб подумати про те, як далеко просунулася Божа благодать, і подякуємо Його.

З Новим роком вас. Я сподіваюся, що цей рік подарує вам новий старт, і нехай ви відчуєте себе вільними від вантажу жалю з минулого.

Божої ласки немає кінця. Тому, коли б вам не захотілося здатися, пам’ятайте, що Його благодать завжди поруч, щоб підтримати вас. З Новим роком!

Через Христа, який зміцнює нас, ваші надії і мрії можуть збутися. Божа любов – це те, від чого ви ніколи не повинні відмовлятися.

Ми сподіваємося, що ці релігійні новорічні послання допоможуть вам побажати кому-то в цьому новому році. Іноді ми занадто зайняті, щоб самостійно складати християнські новорічні побажання. Щоб допомогти вам, ми виконали всю роботу за вас. Ви можете відправляти релігійні новорічні послання кому завгодно. Ви можете скопіювати або переписати повідомлення на свій розсуд. Діліться релігійними посланнями зі своїми друзями та родиною. Нехай Бог буде центром святкування цього нового року. Поширюйте інформацію про мотивації і духовно святкуйте цей новий рік. Немає кращого способу побажати комусь чогось, ніж відправити ці релігійні послання.